„Hören Sie auf niemanden, der Ihnen sagt, Sie sollten nicht allein trinken.“
Einfach genießen. Kochen Schritt für Schritt
Nigel Slater ist ein britischer Journalist, Koch und Autor. Seit zwei Jahrzehnten schreibt er eine monatlich erscheinende Koch-Kolumne für den Observer. Zuvor schrieb er fünf Jahre lang für die englische Ausgabe der Zeitschrift Marie Claire. Wikipedia
„Hören Sie auf niemanden, der Ihnen sagt, Sie sollten nicht allein trinken.“
Einfach genießen. Kochen Schritt für Schritt
„Gießen Sie sich einen Schluck ein, bevor Sie anfangen zu kochen.“
Einfach genießen. Kochen Schritt für Schritt
„Nichts ist so nützlich und vielseitig wie ein kaltes Brathühnchen.“
Einfach genießen. Kochen Schritt für Schritt
Einfach genießen. Kochen Schritt für Schritt
The Guardian, London, In this month's OFM, Nigel, Slater, 2005-11-13, 2010-05-20 http://observer.guardian.co.uk/foodmonthly/story/0,,1637598,00.html,
AfterElton.com - Interview with Nigel Slater (page 2) http://www.afterelton.com/archive/elton/print/2005/1/nigelslater2.html
“Good kitchens are not about size; they are about ergonomics and light.”
The Guardian, London, Not roquette science, 2005-10-29, 2010-05-20 http://books.guardian.co.uk/reviews/houseandgarden/0,,1602953,00.html,
“I have never eaten a boiled egg, but I have had a soldier or two.”
Eating For England, Fourth Estate Ltd, ISBN 0-00-719946-5, October 2007)("Soldiers" can refer to slices of toast cut into long thin strips for dipping into a boiled egg.)
The Real Cook - Writers and critics - Celebrities and articles - Food - Waitrose.com http://www.waitrose.com/food_drink/wfi/foodpeople/writersandcritics/9810064.asp
“Food has been my career, my hobby, and, it must be said, my escape.”
Barnes & Noble.com - Books: Toast, by Nigel Slater, Hardcover http://search.barnesandnoble.com/bookSearch/isbninquiry.asp?z=y&ean=9781592400904&displayonly=EXC
The Guardian, London, While other boys in his class were reading Shoot! Nigel subscribed to Cordon Bleu magazine, Tim, Adams, 2003-09-14, 2010-05-20 http://observer.guardian.co.uk/foodmonthly/story/0,,1040953,00.html,
“Almost anything is edible with a dab of French mustard on it.”
The Kitchen Diaries, Fourth Estate Ltd, ISBN 0-00-719948-1, 2005) or Gotham Books, published by Penguin (USA) Inc., ISBN 1-592-40234-8, October 2006
“It is the deep, salty stickiness of food that intrigues me more than any other quality.”
The Guardian, London, Not roquette science, 2005-10-29, 2010-05-20 http://books.guardian.co.uk/reviews/houseandgarden/0,,1602953,00.html,